september, 23 2012

Microgamingi uued mängud

Microgaming, maailma suurim veebimängude tarkavara pakkuja, on olnud oma ala tipus juba mitmeid aastaid ja seda väga headel põhjustel. Microgaming tuleb välja parimate mobiilsete kasiinomängudega ja tõestab ikka ja jälle oma klientidele, et selle firma tarkvara on oma liidripositsiooni ära teeninud. Firma uusimad mängud, Ladies Nite ja Spring Break mänguautomaadid, ei vea mänguhuviliste ootuseid alt.

Ladies Nite ja Spring Break pakuvad lisaks suurtele auhindadele ka head meelelahutust. Mängud jooksevad HTML5-e peal, andes mängijale hea graafika, heliefektide ja animatsioonidega uskumatu elamuse. Muidugi on nende suurimaks eeliseks asjaolu, et neid saab mängida igal pool ja igal ajal.

Neill Whyte, Microgamingi esindaja, ütleb, et firma on keskendunud mobiilsete kasiinode turule innovaatiliste ja paindlike lahenduste pakkumisele. Tema sõnul kavatseb Microgaming oma liidripositsiooni mobiilsete kasiinomängude maailmas hoida parimatele kaubamärkidele just neile sobivaid lahendusi pakkudes.

Firma uusimad HTML5 mängud, Ladies Nite ja Spring Break, lisanduvad juba niigi muljetavaldavasse mobiilsete mängude kogusse. Koos nende mängudega on firmal pakkuda tervelt 75 mobiilset kasiinomängu.

Lisa kommentaar