detsember, 10 2012

Ghost Rider mänguautomaat

Üle pika aja on mängutarkvara pakkuja Playtech oma Marvel Movies mängude seeriasse lisanud uue nime. Ghost Rider mänguautomaat, kauaoodatud uus mäng, on kättesaadav parimates Playtechi veebikasiinodes, näiteks Casino Tropezis. Mängu tuvustavas klipis võitleb leegitseva pealuuga superkangelane kummituslike tegelastega – Ghost Rider kogu oma ilus!

Uus Marveli mänguautomaat pakub mitmeid boonuseid ja sel on kolm erisümbolit. Metsikuks sümboliks on leegitsev pealuu ja see esineb ainult teisel, kolmandal ja neljandal rullikul. Kahe või rohkema metsiku sümboliga kaasneb võit. Kolme sümboli esinemine annab tasuta kolmekordistatud võitudega mänge.

Boonussümboliga aktiveeritakse rullik. Kõikide rullikute aktiveerumisel muutub kättesaadavaks Ghost Hunt boonus. Boonussümboliks on leegitsev mootorratas.

Marveli mängud on ühendatud progresseeruvate jackpotide võrku. Iga mäng, ka kaotatud mäng, võib kaasa tuua pääsu jackpotimängule, aga kõrgemate panuste puhul on selle juhtumise tõenäosus suurem. Jackpotimänguks on astmelise süsteemiga 4×5 ruudustik. Mängija vajutab ruudukestele ja avab sellega jackpotisümboleid. Avades kolm sama taseme sümbolit, võidab mängija selle taseme progresseeruva jackpoti.

Ghost Rider kutsub mängima kogu oma hiilguses!

Lisa kommentaar