oktoober, 18 2012

Star Treki mänguautomaat

Sky Vegas Casino on läinud sinna, kuhu ükski veebikasiino varem läinud pole – nüüd pakuvad nad mängijatele uhiuut Star Treki teemalist mänguautomaati. Uuel põneval mänguautomaadil on mitmeid ebamaiseid omadusi, mis panevad iga Star Treki fänni südame kiiremini põksuma. Star Treki mänguautomaat annab ainulaadse võimaluse tunda ennast tähelaeva kaptenina, sest mängukeskkond on kujundatud Enterprise’i kaptenisilla järgi.

Fantastiliste punaste hiidtähtedena säravad selle tähelaeva kõrval neli tasuta boonusmängu: kapten Kirk, Spock, Uhura ja Scotty. Need neli kuulsust tähistavad mängujoonel peatudes võitu.

Sky Vegase esindaja on öelnud, et nendesse boonustesse ei tasu kergekäeliselt suhtuda, sest nendega kaasnevad kõige suuremad rahalised võidud. Näiteks annab Kapten Kirk kolm kuni kuus mängu kolmekordistatud võidusummadega. Tasuta mängu saab kuni võidu saamiseni mängida, kusjuures eriline Kirk-Spocki sümbol suurendab võiduvõimalusi.

See ei ole muidugi kaugeltki mitte kõik. Boonseid on veel mitmeid ja mida rohkem neid nelja erilist sümbolit esineb, seda suuremad on ka võidud. Sky Vegas kutsub kõiki huvilisi olenemata klingoni oskusest mängima!

Lisa kommentaar